Energimassage

Detta är en massageform som passar för alla och den ges med kläderna på. Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande.
Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler.

Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.

Fasciabehandling

Fasciabehandling är en form av manuell terapi som fokuserar på att lösa upp spänningar och blockeringar i fascian, det tunna bindvävslagret som täcker muskler och organ i kroppen. Ena v de största fördelarna med fasciabehandling är smärtlindring. 
Genom att lösa upp spänningar och blockeringar i fascian kan smärta minskas eller helt försvinna och hjälpa till att förbättra din livskvalitet och främja ditt välbefinnande.

Behandlingen kan också hjälpa till att minska stress och främja avslappning, hjälpa till att öka rörligheten och flexibiliteten i kroppen, främja läkning och återhämtning. samt främja frisättningen av endorfiner och andra ”feel-good” hormoner. 

Deep tissue

En djupare massage som går ner i bindväven för att lösa upp spänningar och kronisk värk där terapeuten använder sig främst av underarmar, armbågar och knogar. Ofta kallat bindvävsmassage.  Djupvävnadsmassage är en behandling som är utformad för att lindra muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Även om denna behandling går mer på djupet innebär inte det nödvändigtvis att det kräver hårdare tryck, då kraften går mer vertikalt ner i musklerna.

En behandling behöver inte alltid vara på hela hela kroppen utan går att koncentrera till specifika problemområden, vilket kan hjälpa till att lösa upp knutar och spänningar som är inbäddade i de djupare muskellagren. Ibland måste klienten själv vara delaktig för att få musklerna att slappna av.  

Taktilmassage

Taktilmassage är en mjuk och välgörande behandling. Behandlingens främsta syfte är få din kropp att producera mer oxytocin och därmed göra att du mår bättre.

Massagen kan ge en känsla av närhet och lindrat lidande.
Den kan lindra ångest och oro och massagen kan väcka glada och/eller ledsamma minnen.