Från dröm till verklighet!

Efter många års slit och stenhårt arbete fanns hela tiden drömmen om en egen verksamhet. Vi slog ihop våra erfarenheter och kunskaper och drömmen började sakta men säkert ta form.
Med ett otroligt driv och engagemang skapades tillslut Raw Movement Fitness.

Den 28e augusti 2023 öppnades dörrarna till en glädjefylld liten box. Vår vision är att bli den mest familjära boxen i Sverige.

Vi har sett hur medlemmar kan inspirera och stötta varandra. Genom att skapa samhörighet och stark gemenskap vet vi att det blir både roligare och lättare att komma till träningen. 

Nedan kan du läsa mer om vårt fantastiska team som arbetar med Raw Movement Fitness.

Rawaz

Coach & grundare

Rawaz är den stora anledningen till att Raw Movement Fitness skapades. Han har under många år drömt om att få öppna en egen box där han får sprida sin glädje och energi till sina medlemmar.

Rawaz är utbildad personlig tränare och har arbetat som coach sedan 2013. Han har otroligt många arbetade timmar på golvet vilket stärkt hans kunskaper både inom vardags- och rehabiliteringsträning. Rawaz har under sin karriär ofta fått höra att medlemmarna känner glädje och gemenskap på hans klasser, därför har detta blivit två av våra 4 värdeord. 

Fun fact: Rawaz tycker om färgglada stumpor och är ett stort Marvel-fan och favoriten är Hulken.

Natta

Coach

Natta har alltid varit en ”aktiv” person, men föll för träning efter hon fyllt 40 år. Vi anser att det aldrig är för sent att börja sin träning därför är vi väldigt glada att ha Natalie som ett praktexempel.

Natta fastnade för styrkelyft som träningsform där hon snabbt utvecklades och började tävla, idag är hon styrkelyftare på internationell elitnivå.

Hon utbildade sig inom avancerad träningsfysiologi och som hälsocoach och har arbetat som coach inom funktionell fitness och styrkelyft sedan 2020.

Vill du förbättra din teknik inom styrkelyft, är nybörjare eller nyfiken på att veta mer om styrkelyft är det Natta som du ska göra den resan med.

Fun fact: Natta finns med på IMDB från hennes tidigare skådespelarkarriär och innehar 1 VM guldmedalj, 4 VM silvermedaljer, 3 VM bronsmedaljer,
1 EM guldmedalj, 3 EM silvermedaljer, 5 svenska rekord i styrkelyft och guld i SM fitness five 2021.

Jonina

Coach

Redan 2014 började Jonina arbeta som personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
Men efter några år som tränare började hon intressera sig för komplexiteten bakom smärtproblematik och valde då att utbilda sig till naprapat.

Jonina arbetar även som lärare på Gymnastik- och idrottshögskolan i kursen ”Styrketräning/Fri träning” och inom idrottsmedicin, anatomi och skadelära. Hon har även vart ansvarig för en kurs där hälsopedagogstudenterna ska öva på praktiskt ledarskap genom träning av seniorer, via det så kallade Hälsoprojektet där man följer seniorernas hälsoutveckling under 1 år med regelbunden fysisk aktivitet och träning.

Hon arbetar även som assistent omvårdnad och koordinator på Hjärtintensiven, Danderyds sjukhus och blir färdig sjuksköterska i januari 2024.

Fun fact: Joninas favorit gottis är smågodis och hon ibland på jazzspelningar.

Linn

Coach

Linn och hennes man har fullt hus med 5 barn ihop. Många av dygnets timmar spenderar hon på fotbollsplanen med hennes 2 söner som ni hittar i AIKs instagram flöde 😉
Under uppväxten var Linn en riktigt hästtjej och när hon var 20 år staplade hon vilsen in på ett gym för första gången, och sedan dess har hon inte kunnat sluta nörda ner sig i kroppen & knoppen.

Linn älskar möten med människor och friskvård och har arbetat som platschef på en gymkedja och vart coachat grupper inom yoga, less Mills bodybalance, seniorträning, mamma & babyklasser och styrketräning/cirkelträning.

När vi frågade Linn vad hon tycker bäst om inom träning svarade hon
- ”Jag tycker mest om tyngdlyftning men om jag måste välja mellan tyngdlyftning och Rawaz programmeringar så väljer jag Rawaz alla dagar i veckan. Det ger mig den allsidiga styrka och motion som jag behöver för att överleva vardagen och för att bli lika gammal som min farmor, hon fyllde nyss 95år”.

Fun fact: Linn är silversmed och frågar tarotkort om vägledning samt renar hennes utrymmen med rökelser och aura cleanse.

Sanna

Massageterapeut

Sanna är utbildad Hälsopedagog i grunden med en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Hon arbetar inom området Bodywork vilket inkluderar PT med fördjupad kunskap mot funktion och rörelse, gruppinstruktör, mobility coach, hälsorådgivare mot beteende och livsstilsförändring, föreläsare samt massageterapeut.

Sanna har tidigare varit elitaktiv inom både simning och handboll men på senare tid är hon endast med i utvecklingsteamet.

Hos oss kommer Sanna främst arbeta som massageterapeut. Utöver den klassiska svenska massagen har hon fördjupade kunskaper inom triggerpunkter, deep tissue (Djupvävnadsmassage), taktil (beröringsmassage), antistress och framförallt fascia (manuell terapi som fokuserar på att lösa upp spänningar och blockeringar i fascian) och smärttillstånd.

För Sanna handlar det om mer än bara symtomlindring, det är viktigt att få en överblick av helheten för att skapa hållbarhet i längden. Sanna menar att rörelse är för alla och att ingen ska behöva leva med smärta.

Läs mer om behandlingarna och boka tid hos Sanna via Bokadirekt. 

Marley

Maskot

Marley är liten, men har en enorm personlighet! Han verkar kaxig men är egentligen en fegis. Oftast tar det lite tid att bli hans kompis och det brukar ske på hans villkor men när han väl accepterat dig som vän så är det föralltid.

Trots att han spenderar många timmar av sitt liv på gymmet är han en ganska lat hund som gärna tar en tupplur medan vi andra kör ett träningspass.

Fun fact: Marley älskar morötter och tycker om att sova med kudde.